Lütfen bekleyin..



Polis’ten Tombalacı operasyonu

17 Ekim 2018, 16:13 - Okunma: 911

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce İl genelinde vatandaşların huzur ve sükûnunu sağlamak, gençlerin ve çocukların suça karışmalarını önlemek amacıyla umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde, park ve bahçelerde, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontrollerini sürdürüyor.

16.10.2018 günü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalarda süresiz olarak mühürlü olan isimsiz işyerine giren şahısların tespit edilmesi neticesinde; kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve 1072 rulet, tilt, langırt, benzeri oyun alet ve makinaları hakkında kanun olaylarından dolayı adli işlemler neticesinde;  (1) adet tombala makinesi,  (2) adet televizyon, (149) adet tombala kartı, (1) adet yansıtıcı kamera ve (1500) adet pul ele geçirildi. 
İşyerinde kumar oynadıkları tespit edilen 20 şahsa 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34. Maddesi uyarınca 259,00’ar TL den toplam 5.180..00 TL idari para cezası uygulanmış ve işyeri hakkında kumar oynatmaktan adli ve idari işlem başlatıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=