Lütfen bekleyin..



ÇOCUKLAR ‘AFACANLAR ADADA’ OYUNUYLA EĞLENDİLER

17 Ekim 2018, 16:09 - Okunma: 1240

Batman Belediyesi, Ekim Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında binlerce çocuğu sosyal ve kültürel programlarla buluştururken, çocukların neşe kaynağı bu kez ‘Afacanlar Adada’ adlı tiyatro oyunuydu.

Her etkinlik takviminde çocuk etkinliklerine özel bir yer ayıran Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezin’de çocuklar için animasyon film ve tiyatro gösterimleri devam ediyor.

Çarşamba günü saat 10.00 ve 13.00 olmak üzere iki ayrı gösterimle Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezin’de sahnelenen ‘Afacanlar Adada’ adlı tiyatro oyununu yüzlerce minik çocuk eğlenerek izledi.Farklı okullardan 30’u engelli olmak üzere 450 anaokulu ve ilkokul öğrencisini ağırlayan Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde bu kez, ıssız bir adaya düşen bir grup yaramaz çocuğun başından geçen maceraların konu edildiği ‘Afacanlar Adada’ adlı çocuk tiyatro oyunu minik izleyicileriyle buluştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=