Lütfen bekleyin..



PETROL MAHALLESİNDE AKSOY’A SEVGİ SELİ

17 Ekim 2018, 13:06 - Okunma: 1506

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Petrol Mahallesinde bulunan Metin Bostancıoğlu Ortaokulu'nun arka bölümündeki parkta incelemelerde bulundu. Aksoy, çevresini saran mahallelilerin sevgi seliyle karşılaştı.

PETROL MAHALLE SAKİNLERİ, AKSOY’U BAĞRINA BASTI

Parkların denetiminde, Başkan Vekili Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın ile teknik birim müdürleri eşlik etti. Mahalleye park yapılması için verdiği talimatın ardından belediye ekiplerinin yoğun çalışması ile kısa süre içerisinde tamamlanan parkta mahalle sakinleriyle birlikte incelemelerde bulunan Aksoy, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Park yapımı konusunda yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Aksoy, parkı tamamlayarak kısa süre içerisinde mahallelinin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Batmanlıların yapılan hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyleyen Aksoy: “Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Sizler mutlu oldukça bizler daha çok çalışıyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ GÜVENLİ VE TEMİZ BİR ORTAMDA VAKİT GEÇİRECEK”

Başkan Vekili Aksoy’u mahallerinde gören vatandaşlar, sevgilerini hissettirip hizmetlerden memnun olduklarını dillendirerek: “Adeta çöplük yuvasına dönüşen alanı yeşil alana dönüştürdüğünüz için teşekkür ederiz. Yapılan park sayesinde evlerimiz değer kazandı, yeni işyerleri açıldı. Bu da yeni iş alanları oluşturdu. Çocuklarımız güvenli ve temiz bir ortamda vakit geçirme, eğlenme fırsatına kavuştu. Bizler için yaptığınız parktan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştular.

Park incelemeleri sırasında yeni doğan bir çocuğu kucağına alarak aileye “Allah analı-babalı büyütsün” temennisinde bulunan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bebeği bir süre kucağından indirmedi. Park civarında bir tekstil atölyesine giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy, ardından belediye çalışmalarını yerinde takip etmek için Petrol Mahallesinden ayrıldı.

Aksoy’un talimatıyla Batman Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve art arda 4 ayrı parselden oluşan 5 dönümlük alana kurulan park projesi içerisinde, çocukların eğlenebilmesi için Temel Reis figürlü salıncak, 35 adet dekoratif elektrik aydınlatma direği, 14 adet dekoratif park lambası, 20 adet beton çöp kovası, 30 adet oturma bankı, 500 metrekare pergole, 150 adet değişik türden ağaç, çim ve otomatik sulama sistemine yer verildi.Batman Belediyesi tarafından 2018 yılı içerisinde kent merkezinde 28 adet yeni park yapımına gidilirken, 2 park ise tadilattan geçirildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=