Lütfen bekleyin..



Bakan Soylu Mehmetçikle bir araya geldi

14 Ekim 2018, 17:28 - Okunma: 1426

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere hafta sonu Batman'a geldi. Batman İl jandarma komutanlığında düzenlenen kahvaltı programına katılan Bakan Soylu askeri törenle karşılandı.

ASKERLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
İçişleri Bakanı Soyluyu hava limanında, Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ile siyasi parti temsilcileri karşıladı.
İçişleri Bakanı Soylu Kahraman Şehitlerin Mesai Arkadaşlarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini belirterek önemli mesajlar verdi. Bakan Süleyman Soylu kahvaltıda mehmetçikle sohbet ederken, hal hatırlarını sordu. 
İç İşleri Bakanı Soylu konuşmasında “Geçen Hafta yaşanan olay nedeniyle hepinize başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da başsağlığı dilekleri var. Onları sizlerle paylaşmak istedik. Dağlarda, kırsalda terör örgütleriyle aman vermeyen bir mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi sizler verirken hem milletimizin desteği hem de duası sizlerle birlikte.  Terör örgütü tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.Terör örgütünün finansal kaynaklarını kestik, terör örgütü belediyelerden, hem insan, hem para hem de lojistik temin ediyordu, bunları da kestik.” diye konuştu.


8 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU BÖLGEDE İNCELEME YAPTI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Ekim'de el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü bölgeye gitti.
Batman İl Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından helikopterle Gercüş ilçesinin Yemişli köyü ile Mardin'in Dargeçit ilçesinin Umutlu köyü kırsalına geçen Bakan Soylu, 4 Ekim'de operasyona giden askerleri taşıyan zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu 8 askerin şehit edildiği yerde incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Bakan Soylu, daha sonra helikopterle Diyarbakır'a geçti.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=