Lütfen bekleyin..



Asriad: "Türkiye Kazanacak"

12 Ekim 2018, 03:57 - Okunma: 885

SRİAD Batman Şubesi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın koordinesinde, 'Türkiye Kazanacak' sloganıyla başlattığı 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı desteklediklerini açıkladı.

ASRİAD(Asrın İşadamları Derneği) Batman Şubesi, ‘Türkiye kazanacak’ sloganıyla başlatılan indirim kampanyasına destek vereceklerini açıkladı. Başlatılan mücadele programını çok anlamlı bulduklarını belirten ASRİAD Batman Şubesi Başkanı Nihat ipekyüz, programın kısa sürede Türkiye genelinde müthiş destek görmesinin sevindirici olduğunu kaydederek; “Bir ülkenin yeniden doğuş hikâyesine tanıklık ediyoruz. İş dünyası ve ülkenin iş insanları, dernekler, mağaza zincirleri, kamu kurum kuruluşlar herkes topyekûn bu kutsal mücadelenin bir parçası olmuş durumda. Bu da oldukça sevindirici ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. ASRİAD Batman şubesi olarak bizlerde bu kutsal yürüyüşe destek olduğumuzu deklere ediyoruz. 15 Temmuz darbesiyle bu ülkeye zarar vermek isteyen ve boyunduruk vurmak isteyen güçler, istediklerini elde edemeyince ve milletten tokat yiyince bu defa ekonomimizi çökertmeye çalışarak, bu ülkeye diz çöktürmek istiyorlar. Kazanamayacaklar ve bu millete diz çöktüremeyecekler. Nitekim iş insanları ve bu ülkeye katma değer sağlayan herkes Sayın Maliye ve Hazine Bakanımızın koordinesinde başlatılan 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı' şimdiden başarıya ulaşmıştır. Bizler ASRİAD olarak bu kutsal çabaya destek verdiğimizi belirtmek istiyoruz. Herkesi de bu programa desteğe davet ediyoruz. Birlikte daha da güçlüyüz ve Türkiye kazanacak diyoruz.” Şeklinde konuştular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=