Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş, MYO Oryantasyon Programlarına Katıldı

12 Ekim 2018, 03:48 - Okunma: 1137

Batman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 2018-2019 Akademik Yılı oryantasyon programlarına katıldı.

Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon programına Rektörümüz Durmuş’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Hasan Toğrul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Hışman ÇELİK, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YILDIZ, üniversitemiz personeli ve üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra konuşma yapan Rektörümüz Durmuş, Üniversitemizi tercih etmeleri nedeniyle öğrencileri tebrik etti.

Vatanını ve milletini seven birer fert olmanın yollarının nerelerden nasıl geçtiğini, vicdanı ve aklı hür birer fert olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrencilere anlatan Rektörümüz DURMUŞ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üniversiteye başlamak yeni bir başlangıç ve seçimdir. Şimdiden başlayarak elinizden gelenin en iyisini gerçekleştirme gayreti içinde olmalısınız. Bizler Batman Üniversitesi olarak her zaman gayretlerinizi destekleyeceğiz. Sizlerden tek bir isteğim var. Aklınızı kimseye kiraya vermeyin. Okuyun, karşılaştırın, kıyas yapın. Vicdanınızla tartın. Vicdanınızın süzgecinden geçmeyen hiçbir düşünceyi, eylemi, davranışı yapmayın. Aklı ve vicdanı hür bireyler olun.” dedi.

Rektörümüz Durmuş, konuşmasının sonunda soru cevap bölümünde öğrencilerin sorunları dinleyerek, çözümlenmesi için talimatlar verdi.

Konuşmaların ardından oryantasyon programı sunumları gerçekleştirildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=