Lütfen bekleyin..



YARALI ŞAHİN, ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPTI

12 Ekim 2018, 03:43 - Okunma: 877

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralanan şahini Belediye Hayvan Bakım evinde tedavi ederek doğal ortamına bıraktı.Batman-Diyarbakır karayolu üzeri Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali (BAŞTİ) mevkiinde yol kontrolü yapan trafik ekipleri tarafından bulunan yaralı şahin, Belediye Alo 153 ihbar hattına bildirildi.

Kısa sürede belirtilen yere giden Belediye Veterinerlik ekipleri, yaralı şahini Belediye Hayvan Bakım Evi’ne götürdü. Burada veteriner hekimlerimiz tarafından yaralı şahin üzerinde tetkik ve incelemeler yapıldı.

Şahinin sırt ve kanat kısımlarında derin yara izine ulaşan ekiplerimiz şahine tıbbi müdahalede bulundu. Sırt ve kanadında bulunan yaraları temizlenerek 11 dikiş atılan şahin, Belediye Hayvan Bakım evinde gözlem altına alındı.

Yaklaşık bir hafta süren bakım ve tedavisinin ardından tekrar uçabilecek düzeye gelen yaralı şahin, son bir kez kontrolden geçirildikten sonra Belediye Veterinerlik ekiplerimizce doğal yaşam alanına bırakıldı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=