Lütfen bekleyin..



Zübeyir ustada kalite ve lezzet bir arada

09 Ekim 2018, 17:42 - Okunma: 1882

İlimiz Diyarbakır Caddesi Emniyet Müdürlüğü karşısı Babil plaza yanı eski kazım ustanın yerinde faaliyet gösteren Zübeyir Usta Izgara ve Pide salonu kalite ve lezzetten ödün vermiyor.Batman’ın deneyimli lokantalarından olan Zübeyir usta Müşterilerine en iyi hizmeti vermek için hizmet kalitesini artırırken

ADANA KEBAP’TA İDDİALI MEKAN!


yaşanan aşırı fiyat artışlarına rağmen ızgara ve yemek çeşitlerine zam yapmadı. Müşterilerine lezzetli yemek hizmeti sunan Zübeyir ustaya vatandaşlar rağbet gösteriyor. 
Zübeyir Usta İşletme Sahibi Zübeyir Altun Kaynak gazetemize yaptığı açıklamada“ 1989 yılından bu yana sektörde yer alıyoruz. 15 yıl adana da lokanta sektöründe çalıştım. Ürünlerde yaşanan artışa rağmen lokanta olarak fiyatlarımıza zam yapmadık. Aynı fiyatlarla ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Kaliteden ve lezzetten asla ödün vermiyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve ferah ortamda hizmet veriyoruz. Mekanımızda Adana Kebap, Ciğer, kanat, kuşbaşı, dalak, patlıcan kebap ve diğer tüm ızgara çeşitlerinin yanı sıra Pide ve Lahmacun çeşitleri de bulunuyor.

Tüm ürünlerimiz organik kuzu etinden üretiliyor. Lahmacun’da kullandığımız etimiz bile adana kebabında kullandığımız ettir. Deneyimli çalışanlarımızla Batmanlı hemşerilerimize en iyi hizmeti verme çabası içindeyiz. Yakından esnafımıza ve dışarıdan sipariş veren müşterilerimize yönelik indirim kampanyası başlatıyoruz. Mekânımızda toplu yemek ve organizasyonlara da açığız. Randevu ve sipariş için müşterilerimiz 0488 213 79 79 veya 0541 782 72 72 numaradan bizlere ulaşabilirler” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=