Lütfen bekleyin..



Din Öğretimi Genel Müdürü Batman’daydı

09 Ekim 2018, 17:25 - Okunma: 851

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’ı ziyaret etti. Nazif Yılmaz’ı Havaalanında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran karşıladı. Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek konferans salonunda Batman’da eğitim veren İmam Hatip okulları idarecileriyle bir araya geldi.

 Toplantıda kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Öncelikle yoğun programına rağmen ilimizi ziyaret eden Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz’a eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum. Özellikle eğitim öğretim döneminin başında yapmış olduğunuz bu ziyaret bizim için bir motivasyon kaynağı oldu” dedi. 
Toplantıda İmam Hatip Okulları idarecilerine hitap eden Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, idareci ve öğretmenlerden çağın şartlarına göre kendilerini geliştirmelerini ve öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için daha fazla çaba sarf etmelerini, Genel Müdürlükçe hazırlanan projelerin uygulanması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, konuşmasının ardından okul idarecilerinin görüş ve önerilerini dinledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=