Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

01 Ekim 2018, 20:21 - Okunma: 990

Vali Ahmet Deniz, ilimizde faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının Batman şubelerini, Dicle Kalkınma Ajansı Batman Yatırım Destek Ofisi ile Anadolu Ajansı Batman temsilciliğini ziyaret etti.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Batman İl Başkanı Şehmus Temiz ve yönetim kurulu üyelerini, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şube Başkanı Kamil Biçici ve yönetim kurulu üyelerini, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Vali Deniz, derneklerin yöneticileri ile bir süre sohbet etti.


 
Daha sonra Anadolu Ajansı Batman Temsilciliğini ziyaret eden Vali Deniz, Batman Temsilcisi Selman Tür ile bir süre sohbet ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
 Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Batman Yatırım Destek Ofisini ziyaret eden Vali Deniz,  Batman Koordinatörü Hasan Burak Yavaş ve ofis çalışanlarından yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.STK temsilcileri Vali Deniz’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=