Lütfen bekleyin..



Dedaş Batman'daki Yatırımlarını Değerlendirdi

01 Ekim 2018, 17:24 - Okunma: 1128

Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki Batman’da bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdi. Yöneticiler ve mühendislerle bir araya gelen İl Müdürü Yusuf Açar, hak, hukuk ve adalet kavramlarına da bağlı kalarak tüketicilere kesintisiz enerji vermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başta 2018 yılı olmak üzere il genelinde bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan yatırım projelerinin değerlendirildiği toplantıda kışa hazırlık amacıyla yapılan bakım ve onarım çalışmaları da ele alındı. Toplantıya katılan mühendisler, çalıştıkları birimin tamamladığı ve devam eden yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, yatırım projelerinin uygulanması ile ilgili ciddi bir sorun bulunmadığı, çalışmaların planlanan takvime uygun yürüdüğü sonucu ortaya çıktı.
‘DAHA HIZLI OLACAĞIZ’
Toplantıda yönetici ve mühendislere seslenen Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürü Yusuf Açar, her çalışanlarının görevlerini yaparken hak, hukuk ve adalet gibi kavramlara son derece dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Şirket olarak bu konularda taviz vermediklerine dikkat çeken İl Müdürü Açar, “Enerji, günümüzde hayatın döngüsünü sağlayan en önemli materyallerden biri haline geldi. Müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli enerji vermek görevimizdir.Bunu yaparken hakkaniyetten şaşmayacağız, hukuka uygun davranacağız ve adil olacağız. Daha iyiye ulaşmak için ise var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Batman’da her gün daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim’’ dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=