Lütfen bekleyin..



Muhtarlarla buluşan Vali Deniz'den Uyuşturucu ile mücadele kararlılığı

28 Eylül 2018, 23:04 - Okunma: 864

İlimiz mahalle muhtarları toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra kamu kurum yöneticileri ile ilimiz merkez mahalle muhtarları katıldı.Vali Ahmet Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; İlimizin genel sorunlarının yanı sıra

uyuşturucu ile mücadele, ilimizde eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve muhtarların talep ve istekleri görüşüldü.  
 
İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA, UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE “UYUMA PROJESİNİ”   HAYATA GEÇİRDİ”


 
Ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele için İçişleri Bakanlığınca başlatılan, “Uyuma” Projesini değinen Vali Deniz, uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların etkin bir şekilde desteklerini almak ve farkındalık oluşturmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirterek, vatandaşlarımızın, sokakta gördüğü veya karşılaştığı uyuşturucu ticareti suçunu, bu uygulamayı kullanarak güvenlik birimlerine bilgi verebileceklerini ifade etti.
 
VALİ DENİZ, “ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM”
 
İlimizde eğitim alanında yürütülen çalışmalara değinen Vali Deniz, temel önceliğin eğitim olduğunu belirterek, ilimizde eğitim alanında önemli projelerin gerçekleştirildiğini, yürütülen bu projeler sayesinde ilimizin okul öncesi okullaşma oranında Türkiye’de örnek il konumuna geldiğini vurguladı.
 
İLİMİZE YAPILACAK İL HALK KÜTÜPHANESİ BİNASININ İHALESİ YAPILDI
 
İlimizde devam eden kamu yatırımlarına değinen Vali Deniz, eğitim, sağlık ve spor alanında ilimizde önemli yatırımların yapıldığını vurgulayarak, ilimizde 4 bin 500 metre kare alan üzerine yapılacak olan İl Halk Kütüphanesi binasının ihalesi yapıldığını belirtti.
 
İlimizde ve çevre illerde yaşanan anız yangınlarına değinen Vali Deniz, son yıllarda ilimizde anız yangınlarıyla mücadelede önemli oranda bir bilincin oluştuğunu belirterek, son günlerde Batman’ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını, bunun önlenmesi için de gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
 
Konuşmanın ardından mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatlarda bulundu.
 
Toplantının sonunda katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Vali Deniz, çalışmalarında başarılar diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=