Lütfen bekleyin..



Muhasebecilerden yeni konferans salonu

27 Eylül 2018, 16:14 - Okunma: 890

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bölge Odası yeni konferans salonunun tanıtımını kurum müdürleri ve STK’ların katılımıyla yaptı. Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Servet Kurt; “Odamız Konferans salonu daha önce oldukça kullanışsız bir yapıdaydı.

Konferans salonumuzu yeniden inşa etmek suretiyle baştan sona yeniledik. Yeni salonumuz oldukça konforlu bir şekilde kullanılabilecek hale getirildi. Odamız önümüzdeki Ocak ayında yapılacak olan 46.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Odaları Platform toplantısına ev sahipliği yapacak. Platform toplantısına TÜRMOB Genel Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile diğer illerden Oda Başkan ve yönetim kurulu üyeleri katılacak. Yeni Konferans salonumuzun resmi açılış törenini ocak ayında ilimiz ev sahipliğinde yapılacak olan platform toplantısına katılacak misafirlerimiz ve yereldeki Protokolümüz ile birlikte yapmayı planlıyoruz.” Kurt son olarak, yeni konferans salonlarının Batman’a ve tüm meslek mensuplarına hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=