Lütfen bekleyin..



Belediye’den Son Teknoloji Yol Çizgi Aracı

25 Eylül 2018, 16:52 - Okunma: 817

Batman Belediyesi, taşeron firmalara ihtiyaç duymadan belediyenin imkanlarını kullanarak hizmet ağını genişletmek için araç filosuna soğuk yol çizgi aracını dahil etti.Basın mensuplarının da katıldığı soğuk yol çizgi aracının tanıtım programında Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük, Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın, Ercan Gün ve birim müdürleri hazır bulundu.

Devlet malzeme Ofisi’nden alınan araçla ilgili teknik bilgi veren Belediye Başkan vekili Aksoy, göreve geldikleri ilk günde hem tasarrufta bulunup hem de etkin hizmette bulunmanın çabasını verdiklerini belirterek, satın alınan aracın iki yıl içerisinde kendini amorti edeceğini açıkladı. 


Belediye gelirlerinin etkin bir şekilde kullanılması durumunda farklı çalışmalara imza atılacağını da kaydeden Aksoy, Batman Belediyesine gelen gelirin ve bütçesinin etkin bir şekilde kullanılması doğrultusunda bu aracın satın alındığını  belirterek, Batmanlılara hayırlı olmasını dileğinde bulundu. 
Hava basıncı ile çalışan ve soğuk yol çizgi boyası atma özelliğine sahip olan araç, kendi alanında son teknoloji ile donatılmış, 500 kilogram boya kapasitesine sahip 2 adet boya tankından oluşan ve 150 bar basıncında tabancalara sahip. Bu sayede aynı anda 3 tabanca ile iki renk boya atabilen ve çizgi kalınlığı yollara göre belirlenebilen araçta her tabanca dakikada 19 litre boya atma özelliğini de taşıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=