Lütfen bekleyin..



Paşa büryan’a Siirt’ten talep var..!

25 Eylül 2018, 15:55 - Okunma: 2199

Turgut Özal Bulvarı, İş Bankası arkasında hizmet vermeye devam eden Paşa Büryan ve Izgara salonu vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bitlis ve Siirt büryanını aratmayan Paşa Büryan Batman’da tutulan mekanlar arasında üst sıralarda yer alıyor.

Ünü il dışına taşan Paşa Büryan’ın ürünlerine Siirt’ten bile talep olduğu belirtildi. Siirt’e büryan gönderen Paşa Büryan’ın bıçak doğramalı Adana ve lahmacunuyla müşterilerin beğenisini kazanıyor. Paşa Büryan’da Adanalı ustalar tarafından hazırlanan bıçak doğramalı adana vatandaşların büyük beğenisini topladı.


Kuyuda geceden pişirilen Büryan eti sabah erken saatlerde müşterilere servis ediliyor. Vatandaşlar erken saatlerde nefis büryana akın ederek Paşa Büryan’ın ürünlerinin Siirt ve Bitlis büryanını aratmadığını ve aynı lezzet ve kalitenin bir arada olduğunu belirttiler. Batman’da örnek tesisleri kazandıran Kadir Usta kalitenin yanında hijyen ve uygun fiyata da önem verdiklerini belirtti. 
ORGANİK KUZU ETİNDEN BÜRYAN
Büryan başta olmak üzere tüm yemeklerinde doğal ve organik et ve ürün kullanan Paşa Büryan günde 250 civarında müşteri ağırlayarak kendilerine besili değil, çayır malı et ve diğer ürünleri sunuyor. Tümüyle doğal ortamlarda etlerini pişirdiklerini belirten mekan yetkilisi Kadir Usta yaptıkları hizmette kalite ve uygun fiyatı ön planda tuttuklarını belirtti.  


‘HİÇ BİR ÜRÜNÜMÜZDE KATKI MADDESİ YOKTUR’
Tüm ürünlerinin doğal ve katkı maddesi içermediğini, hatta ekmeklerini de özel olarak kendilerinin pişirdiğini belirten Paşa Büryan yetkilileri konuşmalarına devamla yaptıkları açıklamada, “ Nefis büryanımız bıçak doğrama adana, ustalarımız tarafından hazırlanıyor. sevdi. Eskiden sunulan organik lezzetleri biz şimdi sunmaktayız. En genç ustamızın bile 40 yıllık tecrübesi vardır. Lahmacunumuzu büryan’da kullanamadığımız kuzu budundan pişiriyoruz. Böylece kalite olarak başka yerde bulunmayan bir tad çıkıyor.” Dedi.  

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=