Lütfen bekleyin..



Batman Auto Store’de inşaat hızla sürüyor

23 Eylül 2018, 14:45 - Okunma: 3390

Batman’ın başarılı İşadamlarından Engin Yapı Sahibi Engin Karaman tarafından yeni hal yanında yapımı süren Yeni Oto Galericiler Sitesinde inşaat çalışması hızla sürüyor. Harıl harıl çalışmanın sürdüğü Batman Auto Store’de kaba inşaat tamamlanmak üzere olurken, inşaatın %50’sinin tamamlandığı belirtildi.

Batman’ın sevilen iş adamı Engin Karaman beraberinde FİMAK inşaat sahibi Metin Demir ve gazetemiz sahibi Nimet Dal ile birlikte inşaat alanını gezdirdi.


KABA İNŞAAT TAMAMLANMAK ÜZERE
Devasa Batman Auto Store inşaatıyla ilgili bilgi veren İş adamı Engin Karaman; “Bu proje, Batmanın en büyük projelerinden biri. 44 bin metrekare üzerine kurulu alanda 135 adet dükkân yer alacak. Noter, oto ekspertiz işyeri, PTT İş merkezi kafeterya ve restoran bölümleri olacak, misafir park alanlarımız bulunacak. Her bir dükkânımızda 12 araçlık park alanı ve 130 metrekare kapalı alan olacak. Her dükkânın 50–100 metrekarede yeşil alanı olacak.  Çocuk grup alanları bulunacak. Batman’a yakışacak modern bir proje oluşturmaya çalışıyoruz. İnşaat çalışmamız hızla devam ediyor. Bir yandan kaba inşaat sürerken, diğer yandan ince işçilik çalışması da sürüyor.” Diyen İş adamı Karaman Batman’ın bu denli projeleri fazlasıyla hak ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Güneydoğuda böyle bir tesis ve proje yok. Özenle hazırlanmış ve eksiksiz olan Projenin Bölgedeki İkinci el Oto alım satım pazarına önemli bir heyecan getireceğine inanıyorum. Batman’ın ekonomisine değer katacak bir projeyle esnafımızın hizmetine sunacağız. Burada 500’e yakın insan istihdam edilecek. Hedefimiz bu projemizi 2019 yılında tamamlayarak galerici esnafımızın hizmetine alacağız.” Dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Adnan
1798 gün önce
Batmana hayırlı ve bereketli olsun.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=