Lütfen bekleyin..



Köprülü Kavşak yapıldı, tabelaları unutuldu

23 Eylül 2018, 14:32 - Okunma: 963

Batman’da Özel Dünya Hastanesi yakınında yapılan Şevket Başak Köprülü kavşakta çalışmanın bir türlü tamamlanmaması tepkilere neden oluyor. Köprülü Kavşakta eksiklikler göze çarparken, en büyük eksiklik olarak ta köprülü kavşak yol ayrımında yaşanıyor. Yarım metrelik bir tabelanın konulduğu Köprülü kavşak yol ayrımında sürücüler çoğu kez yanlışlıkla eski hal kavşağına kadar giderek tekrar geri geliyorlar.

Sürücüler Diyarbakır istikametine giden Köprülü Kavşak Çevre yolunda Şevket başak yol ayrımına çoğu kez dalgınlık veya işaret tabelalarının olmaması nedeniyle ters girerek mağduriyet yaşıyorlar. 


KÖPRÜLÜ KAVŞAK’TA TABELA EKSİKLİĞİ
Gazetemize açıklama yapan vatandaşlar” Köprülü kavşak yapıldı ancak halen eksiklikler var. Dünya hastanesi önünden şehir merkezine gideceğimize çoğu kez işaret tabelalarının çok küçük ve tek olması nedeniyle kendimizi eski hal kavşağında buluyoruz. Bazen Köprülü kavşaktan geri dönmeye çalışıyoruz, ama buda trafiği tehlikeye atıyor, Karayollarından beklentimiz büyük işaret levhalarının yol ayrımına konulması. Çok büyük bir proje ama ayrıntısına bakarken, en önemli olan işaret ve yol tabelaları konulmuyor. Bu bir ihmalkarlıktır. Sonuçta burası çevre yolu. Her gün binlerce araç bu yolu kullanıyor. Uyarıcı levhaların bir an önce asılmasını istiyoruz.” Dediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=