Lütfen bekleyin..



Askon'dan 160 Kişiye Girişimcilik Eğitimi

22 Eylül 2018, 14:33 - Okunma: 651

ASKON’un düzenlediği; İŞKUR ,KOSGEB,Halk Eğitim Müdürlüğü ile ASKON Batman Şubesi arasında imzalanan protokol ile 160 kişiye girişimcilik eğitimi verilecek.

İŞKUR İl Müdür Besim Eviz ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı M.Selman NASIROĞLU tarafından Batman İŞKUR binasında düzenlenen törenle 160 kişi için girişimcilik eğitimi protokolü imzalandı.

Törende İŞKUR Batman İl Müdür Besim Eviz ç,ASKON Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu ve girişimcilik eğitimi verecek olan eğitimci Şerif Şahin hazır bulundu.

Girişimcilik eğitiminin Batman'ın iş dünyasına büyük faydasını olacağını ve ilerleyen tarihlerde talep olması halinde yeni eğitim programlarının da düzenleneceğini aktardılar.

İŞKUR,KOSGEB,HALK EĞİTİM tarafından sözleşme gereği olarak ASKON ile birlikte girişimcilik eğitimin verileceğini söyleyen İŞKUR Müdür Besim Eviz , "Buradaki temel hedefimiz Batman'ın girişimci ruhunun belgeyle belgelenmesi ve onun üzerinde gerek KOSGEB'in ve gerek bu eğitimi alacak kişiler açısından İŞKUR'un da kendi işlerine başvuru yapabilmesi için girişimci sertifikasyon işlemi yapılacak. Toplamda 160 kişiye eğitim verilecek. Eğitimlerimiz hocamız Şerif Şahin tarafından verilecek." dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=