Lütfen bekleyin..



Bazı Okullarda Öğretmen açığı var

17 Eylül 2018, 17:15 - Okunma: 783

Batman’da eğitim öğretim sezonunun başlamasına rağmen bazı eğitim kurumlarında öğretmen eksiği göze çarpıyor. Yeni Mahalle İlköğretim okulunda 3 sınıfın öğretmen olmaması nedeniyle öğrenciler mağduriyet yaşadı. Batman’da artan hızlı nüfusa rağmen öğretmen eksikliği halen gündemde yer alıyor.

Gazetemizi arayan bir öğrenci velisi 3. sınıfa gidecek olan çocuğunu okula götürdüğünü ancak öğretmen olmaması nedeniyle eve dönmek zorunda kaldıklarını söyledi. Geçen yılda Öğretmen açığının geçici ve ücretli öğretmenle karşılandığını ve ücretli öğretmenin görev yaptığı 2. sınıfta çocuğunun eğitim seviyesinin geri kaldığını belirterek duruma tepki gösterdi. Acemi ve işe yeni başlayan ücretli geçici öğretmenlerle sorunu çözmeye çalışan Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün kararına tepkili olan Veli 3. sınıfa giden çocuğunun 2. sınıf seviyesinde ve her sene yeni geçici öğretmen görevlendirildiğini belirterek geçici öğretmen yerine kadrolu öğretmen istedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=