Lütfen bekleyin..



30 kadına ‘Moral Benim İlacım’ projesi

16 Eylül 2018, 15:10 - Okunma: 1176

Tedavi gören 30 kadına ‘Moral Benim İlacım’ projesi adı altında moral vermek amacıyla Batman Belediyesi’nin desteğiyle gezi düzenlendi.

Batman Bölge Devlet Hastanesi onkoloji servisinden tıbbi tedavi hizmeti almakta olan 30 kadına Batman Belediyesi tarafından desteklenen Kıra Dağı Dört Mevsim mevkiinde gezi düzenlendi. Geziye hasta ve yakınları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli, sosyal hizmet uzmanı ve sağlık sektörü çalışanları katıldı.
KADINLARA MORAL GEZİSİ 
‘Moral Benim İlacım’ Projesi doğrultusunda hastalık sürecinde yaşanan psiko sosyal problemlerin aşılması, hastaların hastalıkla mücadele motivasyonuna katkı için düzenlenen günü birlik geziyle, hastalık ve tedavi sürecinde yaşanılan olumsuz duygu durumunun aşılması için moral desteği oldu. Yapılan etkinlikle hastaların ve çalışanların sosyalleşmesine ve paylaşımlarda bulunmasına olanak sağlanıyor. Yapılan etkinlikle gönüllerince eğlenen hastalara, sabah kahvaltının ardından gitar eşliğinde müzik dinletisi yapıldı. Ardından Belediye, Halk Eğitim ve İş Kur desteğiyle Gençlik Merkezi’nde açılan el sanatları kursunda yaptıkları el işlerini sergilediler. Öğle yemeğinden sonra Kıra Dağı Dört Mevsim mevkisi gezildikten sonra gezi programı tamamlandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=