Lütfen bekleyin..



Nakil ve yerleştirme için müracaatlar başladı

10 Eylül 2018, 17:35 - Okunma: 836

Ortaokulu bitirip halen bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler, açık öğretim öğrencileri ve sınıf tekrarına kalan öğrenciler için oluşturulan Nakil ve Yerleştirme Komisyonu müracaatları almaya başladı.

Ortaokulu bitirmiş olup tercih ve nakil dönemlerinde herhangi bir ortaöğretim kurumuna halen yerleşemeyen öğrenciler, açık öğretimde okuyan ve örgün eğitime geçmek isteyen öğrenciler ile sınıf tekrarına kalan öğrenciler için oluşturulan Nakil ve Yerleştirme Komisyonu Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü A blok giriş katında müracaatları almaya başladı. Komisyon 10-15 Eylül tarihleri arasında başvuruları alacak. Sabah mesai saatinin başlamasıyla nakil ve yerleştirme komisyonuna müracaat eden veliler çocuklarıyla birlikte müracaat formunu doldurarak komisyona teslim ettiler. Nakil ve Yerleştirme komisyonun ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla komisyon üyelerinden bilgi aldı, veli ve öğrencilerle sohbet edip hayırlı olması dileğinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla’nın komisyon ziyaretinde Nakil ve Yerleştirme Komisyon Başkanı ve Şube Müdürü Cemal Konakçı da hazır bulundu. Öğrenciler 14 Eylül Cuma günü mesai saati bitimine kadar Nakil ve yerleştirme komisyonuna müracaat ederek 5 tercih yapabilecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=