Lütfen bekleyin..



CHP’li Arı; “Ülke ekonomisi kötü yönetiliyor”

10 Eylül 2018, 17:30 - Okunma: 1007

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, partinin çalışma ziyareti kapsamında geldikleri Batman’da il binası önünde karşılandıktan sonra partililerle bir araya geldiler. İl Binasında partililer ve İl ve ilçe teşkilatlarıyla kısa bir sohbet edip çay içen CHP Milletvekillerine partililer eşlik etti. CHP heyeti STK temsilcileriyle de bir araya geldi.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ziyaretle ilgili gazetecilere açıklama yaptı. 


“CHP HER ZAMAN ÜLKESİNİN YANINDA”
Ülkenin kötü yönetilmesi nedeniyle, son dönemde, özellikle de 24 Haziran süreci sonrasında, ama 2014’te başlayan tek adam anlayışının devamı neticesinde ekonomide ciddi sorunların yaşandığını kaydeden Milletvekili Arı, “ Bu sorunlar son dönemde de malüm olduğu üzere, doların ani yükselişiyle beraber, bugün artık direkt vatandaşa yansıyan, direkt evlere yansıyan olumsuz sonuçlarıyla, sokaktaki vatandaş olarak bizlere ve genel anlamda da ülke ekonomimize ciddi, olumsuz sonuçları doğmaktadır. Şunu ifade etmek lazımsa, Evet Türkiye’de özellikle ABD’nin Türkiye üzerinde uyguladığı bazı yatırımlar nedeniyle, ekonomide yaşanan bazı olumsuzluklar olabilir. Bu konuda CHP her zaman ülkesinin, devletinin yanında bir anlayışla, eğer Türkiye’ye bu anlamda yapılmış bir olumsuz uygulama varsa, her zaman bu haksızlığın karşısında yer alan bir parti olmuştur. Bu anlamda meseleyi sadece bir rahibin Türkiye’de tutuklu kalmasına bağlayan iktidarın bu anlayışını biz doğru görmüyoruz.” Dedi. Heyet daha sonra Batman’daki STK’ların görüşlerini dinledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=