Lütfen bekleyin..



Yatırım İçin Yer Tahsisi Bekleniyor

06 Eylül 2018, 05:47 - Okunma: 1354

Batman’da yaklaşık yüzde 27 işsizlik oranının olduğu Batman’da işsizliğe neşter vurmak için bin kişilik dev yatırım yer tahsisi bekliyor."DEV TEKSTİL YATIRIMI"1994 yılından beri ihracat odaklı sektörde kısa sürede oluşturduğu Ziver,Agiboss,Caspian, Delmont,Benletti,Dakron,

Manso ve Francısco Lopez markalarıyla erkek takım elbise,pantolon, gömlek ve kaban üretiminde sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Konak Tekstil Yönetimi Batman Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlan ancak bürokratik engellerden dolayı yer tahsisi yapılamayan bin kişilik tekstil yatırımı için aylarca bekleniyor.

Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı tarafından yapılacak tekstil yatırımı için valilik, Ticaret odası ve Organize Sanayi Bölgesi(OSB) yönetiminin bu yatırıma öncülük etmesi gerektiğini ifade eden Konakçı yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu.

"PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

Konakçı açıklamasında, “Batmanlı bir iş adamı olarak memleketime ilk yatırımı Real Konak Hotel yatırımı ile başladım. Tekstil yatırımı için Batman valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ettiğimizde bu dev yatırım için olumlu cevap aldık. Ben bir Batmanlı olarak bu yatırımı biran önce Batmanlı hemşerilerim için hayatta geçirmek istiyorum. Amacım kimseyi eleştirmek değil söz konusu yatırım olunca herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim. Bu nedenle bir an evvel yer tahsisi yapılmasını talep ediyoruz.” İfadelerinde yer verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=