Lütfen bekleyin..



Bir Günde 7800 Hastaya Bakıldı

04 Eylül 2018, 18:10 - Okunma: 1779

Bölge illerinin en fazla hasta kabulü yapan ve yılda Batmanın 2 kat büyüklüğü hastaya hizmet veren Batman Bölge Hastanesinde bir günde hasta rekoru kırıldı. Pazartesi günü Batman Bölge hastanesinde 7800 hastaya poliklinik hizmeti verildi. 300 yatan hasta ve 2 bin acil hizmetide veren Batman Bölge hastanesinde İdareciler ve Personel vatandaşa hizmet vermek için yoğun çaba sarfediyorlar.

 Bölge hastanesi Başhekimi Dr. Ercan Seven ve Müdür Rıdvan Sevgili yoğun hasta yükü ve bölgeden hasta talebini karşılamak için mesai mefhumu gözetmeden çabaları vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.  Bölge illeri hastanelerinde bulunmayan bir çok branşta Batman Bölge hastanesinde bulunuyor. 


HER GÜN 15 - 20 BİN KİŞİ HASTANEDE
Bir çok branşta bölge illerinden hasta kabulü yapan Batman Bölge hastanesinde idareciler ve personelin özverili çalışması takdir edilirken, yaşanan yoğunluk nedeniyle de hastane yükü kaldırılamıyor. Yatan hastalar acil ve Poliklinik hizmetinde günlük 6 bin 8 bin arasında hasta kabulü yapılırken, hasta refakatçileri ve yakınlarıyla birlikte günlük hastaneyi 15 bin 20 bini aşkın vatandaş ziyaret ediyor. Hastane yetkilileri artan hasta ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf ederken, vatandaşlar Batman’a acil 2. bir hastanenin açılması gerekiyor. 
Öte yandan oto park alanlarının asfaltlanması için Batman Belediyesinden destek talebi iletilirken, henüz bu konuda bir çalışma yapılmadı. Bölge hastanesi otoparkı da en yoğun günlerini yaşıyor.  Öte yandan hastane fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve düzenlenmesi çalışmaları da devam ediyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=