Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Operasyon Bölgesindeki Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti

02 Eylül 2018, 04:42 - Okunma: 851

Vali Ahmet Deniz, Kozluk ilçesi kırsalında 31.08.2018 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışma sonucu 1 terör örgütü mensubunun silahı ile birlikte etkisiz hale getirildiği ve 2 kahraman Jandarma Uzman Onbaşımızın şehit olduğu bölgede, saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında; Vali Deniz’e Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.
 
Operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerini ziyaret eden vali Deniz’e Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yalçınkaya tarafından yürütülen operasyon hakkında bilgi verdi.
 
Operasyon yapan güvenlik güçleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla,  son terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız devam edecek ve bu coğrafya çok daha huzurlu olacak, diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=