Lütfen bekleyin..



30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos 2018, 17:44 - Okunma: 942

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü ilimizde düzenlenen törenlerle kutlandı.Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Valilik Makamında gerçekleşen tebrikat töreninde, Vali Ahmet Deniz tarafından, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına: Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Akın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe,  askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

BAYRAMI KUTLADILAR
Turgut Özal Bulvarı'nda devam eden kutlama programı, Vali Ahmet Deniz,   Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarının kutlamasıyla başladı. 
Hava Seyrüsefer Yüzbaşı Çağdaş Kurnaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı geçit töreni ile sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=