Lütfen bekleyin..



Müdür Kurtaran Eğitim Kurum Müdürleriyle Toplandı

30 Ağustos 2018, 17:43 - Okunma: 855

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi Eğitim Kurumu Müdürleri Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Başkanlığında yapıldı.İl Milli eğitim Müdürlüğü hizmet binasında bulunan toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları,

 İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, resmi ve özel okul müdürleri ile milli eğitime bağlı diğer kurum müdürleri katıldı. Toplantı Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve Şube Müdürlerinin sorumluluk alanları ile ilgili bilgilendirme sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın konuşmasıyla devam etti.
Kurtaran; “ Değerli eğitim yönetici arkadaşlarım geride bıraktığımız yeni eğitim öğretim yılının ardından yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında görev yaptığınız okullarda yaz tatili olmasına rağmen yoğun bir çalışma dönemi geçirdiniz. Hepinizin bildiği gibi okul binaları çocuklarla şenlenir. Önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılına sevinçle ve moralle hep beraber başlayacağız ve yaklaşık 3 aydan bu yana tatil nedeniyle ayrı kaldığımız özlediğimiz, özlemini duyduğumuz öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle buluşacağız.Değerli arkadaşlar geçen sene için size tekrar teşekkür ediyorum, güzel  bir çalışma yaptınız ve nispeten sıkıntısız bir yıl geçirdik. 8 sınıf öğrencilerimizin şu an ortaöğretime yerleştirme işlemleri devam ediyor. Herhangi bir okula yerleşemeyen çok az sayıda öğrencimiz kaldı. Kayıt yaptırmayan o öğrencilerle ve velileriyle irtibat kuralım ve gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleri de yaparak 3. ve 4. nakil döneminde kayıtlarının yapılmasını sağlayalım.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=