Lütfen bekleyin..



14 Suçtan Aranan Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

29 Ağustos 2018, 17:42 - Okunma: 886

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce ilimizde gerçekleşen hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 21.08.2018 günü ilimizde gerçekleşen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili çevrede bulunan güvenlik kameraları görüntülerinden

yapılan incelemeler neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek 2 adet sahte kimlik ele geçirildi. Şüphelilerden birinin G.B.T sorgulumasında ceza evi firarisi olduğu ve halen 14 ayrı suçtan arandığı ve sahte kimlikleri yakalanmamak için kullandığı tespit edilmiştir. Şüphelilerden 2 adet çalıntı cep telefonu ele geçirilmiş müştekisine teslim edilmiştir.” Denildi. 
KARGO ARACIYLA SİGARA KAÇAKÇILIĞI
Öte yandan Kaçak sigaraya karşıda yoğun denetimlerini sürdüren Polis ekipleri  bir kargo şirketinden gümrük kaçağı sigara gönderileceği bilgisi üzerine ekiplerce kargoya ait araba 18:30 sıralarında cezaevi çevre yolu çıkışın da durdurulmuş  araç savcı huzurunda yapılan aramada;6050 paket gümrük kaçağı sigara, 200 kg nargile tütünü, ve 30 kg tütün ele geçirildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=