Lütfen bekleyin..



Hasankeyf ve Gercüş’te Çifte Kaza:6 Yaralı

29 Ağustos 2018, 10:28 - Okunma: 965

İlimiz Hasankeyf ve Gercüş ilçelerinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Yaralılar Gercüş ve Batman Bölge hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.Hasankeyf yolu urganlı köyü yakınında meydana gelen ilk kazada İsmi öğrenilemeyen hafif ticari araç sürücüsü yol kenarındaki

mıcırların da etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek virajı alamayıp şarampole yuvarlandı. Sürücü ile birlikte araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

GERCÜŞ'TE 2 YARALI

Gercüş yolunda yaşanan diğer kazada ise kamyonet ile motosiklet çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Kaza,  Gercüş ilçesine bağlı kırkat köyü yakınında meydana gelirken, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 GMD 64 plakalı kamyonet ile Habip Işık'ın kullandığı 72 AAB 857 motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan kardeşi Habip ve Eyüp Işık ağır yaralandılar. Yaralılar ilk tedavilerinin Gercüş devlet hastanesinde yapılmasından sonra batman Bölge hastanesine sevk edildiler. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. öte yandan Batman Van yolunda da meydana gelen kazada Van Erciş nüfusuna kayıtlı 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar Batman Bölge hastanesinde tedavi altına alındılar. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=