Lütfen bekleyin..



Üniversite Malazgirt Anma Programı Katıldı

27 Ağustos 2018, 13:30 - Okunma: 803

Batman Üniversitesi personeli ve öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Muş/Malazgirt’te gerçekleştirilen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü kutlamalarına katıldı.

Batman Üniversitesi’nde tarafından tahsis edilen otobüsle Muş/Malazgirt’te düzenlen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü kutlamalarına katılan Batman Üniversitesi, etkinliğin ardından Batman’a geri döndü.
REKTÖR DURMUŞ, TÜM MİLLETİMİZİN 1071 MALAZGİRT ZAFERİ’Nİ TEBRİK ETTİ
Tüm Milletimizin 1071 Malazgirt Zaferi’ni kutlayan Rektörü Durmuş, Batman Üniversitesi olarak bizler de bu güzel manevi ikilimi ve ‘Malazgirt Ruhunu’ yaşamaları için bir grup personel ve öğrencimizi kutlamaya gönderdiklerini ifade etti.
Rektörümüz Durmuş, “ ‘Malazgirt Ruhu’ ile aziz Milletimiz, birlik ve beraberliğimize, istikrar ve huzurumuza kasteden her türlü tehdidi dün olduğu gibi bugün de bertaraf edecektir. Ülkemize açılan ekonomik savaşı, döviz savaşını yüce Milletimizin ‘Malazgirt Ruhu’ ile hakkından gelerek vatanını daha da sahiplenerek yenecektir. Malazgirt Zaferi’nin 947’nci yıldönümünde başta büyük büyük hakanımız Sultan Alparslan olmak üzere kanlarıyla destan yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve yüce Milletimizin 1071 Malazgirt zaferini tebrik ediyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=