Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Beşiri’de incelemelerde bulundu

27 Ağustos 2018, 13:28 - Okunma: 1567

Vali Ahmet Deniz, Kurban Bayramı öncesi Beşiri ilçesini ziyaret ederek, yürütülen kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu, jandarma ile emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e; İl Emniyet Müdür Vekili, İl Jandarma Komutanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürü eşlik etti.

Vali Deniz, Vatani Görevini Yapan Askerlerle ve Görev Başındaki Emniyet Mensuplarıyla Bayramlaştı. İlçe Jandarma Komutanlığında İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak ve ilçe kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, vatani görevini yapan askerleri ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı.Askerlerle birlikte öğle yemeği yiyen Vali Deniz, askerlerle yakından ilgilenerek kendileriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali Deniz, görevi başındaki emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.


OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
İlçede yapımı devam eden 20 derslikli Beşiri İmam Hatip Ortaokuluİnşaatında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul binasının yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi konusunda yetkililere talimat veren Vali Deniz, okul binasındaki eksikliklerin kısa sürede giderilmesi konusunda denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Daha sonra Beşiri ilçesine bağlı Işıkveren Köyüne geçen Vali Deniz, İl Özel İdaresi tarafından köy yoluna yapılan BSK Asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Köy halkıyla bir araya gelen Vali Deniz,  vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.


GARZAN JANDARMA KARAKOLUNU ZİYARET ETTİ
 Köy ziyaretinin ardından Beşiri İlçesi Garzan Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Deniz, vatani görevlerini yapan askerlerle bir süre sohbet ederek, Kurban Bayramlarını kutladı.
 
Daha Sonra Türkiye Petrolleri Garzan sahasına geçen Vali Deniz, burada incelemelerde bulundu. Vali Deniz ve beraberindekiler inceleme ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldılar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=