Lütfen bekleyin..



Hedef Kurs’tan bursluluk sınavı

27 Ağustos 2018, 13:27 - Okunma: 1035

Batman’da faaliyet gösteren Hedef Kurs Merkezi, 11. Sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleyecek.Yaptığı ücretsiz deneme sınavları ve eğitim seminerleriyle adından sıkça söz ettiren Hedef Kurs Merkezi yeni sezonda faaliyetlerine devam ediyor. 29-30 Eylül Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan 11. Sınıf Öğrencilerine özel ücretsiz Bursluluk sınavına yoğun katılım bekleniyor.

Sınava katılacak tüm öğrencilere ‘Tüm Dersler Soru Bankası’ hediye edileceğini belirten Hedef Kurs Müdürü Veysi Başaran “11. Sınıf Öğrencileri için düzenleyeceğimiz Bursluluk Sınavına öğrencilerin rahat katılım sağlaması için 09.00 – 11.00 – 13.00 ve 15.00 olmak üzere 4 seans düzenledik. Yapacağımız sınav ile öğrenci okul sezonu öncesi hem düzeylerini öğrenecek hem de Kursumuzun belirlemiş olduğu Burs İmkânlarından faydalanabilecekler. Sınava katılacak her öğrenciye hediye olarak Tüm Dersler Soru Bankası vereceğiz. Ayrıca 11. Sınıf öğrencileri için düzenlediğimiz TYT-AYT ve Takviye Okul Dersleri sistemi ile öğrencilerin hem okul başarısı hemde sınav başarısını gözetiyoruz. Amacımız Batman’ın eğitim başarı çıtasını yükseltmektir. İşimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Hedefimiz iyi olmak değil, en iyi olmaktır. Tüm 11. Sınıf öğrencilerini Kurs Merkezimize bekliyoruz. 29-30 Eylül’de yapılacak olan sınava katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=