Lütfen bekleyin..



Bismil’in ilk SPA Hamamı Hizmette

27 Ağustos 2018, 13:22 - Okunma: 4128

Petrolspor eski sporcularından ve Batman spor kamuoyunun sevilen isimlerinden olan Hamdin Kaya iş ortakları Hacı Vedat Ayaş ve Erkan Ayaz’la birlikte Bismil’de modern bir SPA hamam işletmesi açtı.

 

ESKİ SPORCU HAMDİN KAYA’DAN BİSMİL’E MODERN HAMAM

Modern bir şekilde Bismil ilçesine kazandırılan yeni hamam saunası, buhar odası, hamam bölümünün yanı sıra masaj ve kese imkanı da sunuyor. İç mimari yapısı ve görselliği ile dikkat çeken, Bismil Altıok Mahallesi DEDAŞ arkasında açılan hamamın açılış töreni okunan dualar ile yapıldı.

Hamam sahibi ortaklarından eski Petrolspor futbolcusu İş adamı Hamdin Kaya, yaptığı konuşmada ,"Hamamımızı artık halkımızın hizmetine sunduk. Nezih bir ortam içinde hijyen şartlarına uygun olarak halkımıza hizmet etmeye hazırız. Hafta içi hergün 7/24 hamamımız açık olup hafta sonu sadece cumartesi günleri bayanlara yönelik bir hizmetimiz olacak. diğer günler vatandaşlarımıza kese, masaj gibi aktiviteler sunmaya çalışıp, halkımızı hamam kültürüne alıştırmayı düşünüyoruz. Tesisimiz içinde Sauna, Hamam,Masaj Odası, tuz odası dinlenme odası olmak üzere 400 metrekare içinde yer alacak. 4 keseci 2 mesaj olmak üzere 7 deneyimli personel ile hizmet vermeye çalışacağız. Bu tesis Bismil’de ilk açılan SPA Hamam salonudur. Bismil’de hep ilkelere imza attık.  Bundan önce Bismil’de olmayan 2 tane kapalı halı saha gençlerimizin hizmetine açtık. Şimde de hamam. Yeni dönemde yeni bir projem,iz daha var. Bismil’in ihtiyacı olan Aqua Park kazandırmayı hedefliyoruz. İnşallah Kışın bu çalışmaya başlayıp yaz ayında hizmete almayı düşünüyoruz. Bu tesisimizde hem bayanlar hemde erkekler için hizmet olanağı sunulacak. Bismil’de olmayan tesisleri kazandırıp gençlerin hizmetine koyma hedefimiz devam edecek. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Demokrat Gazetesi sahibi değerli abim Nimet Dal’a teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Bismil Hamam SPA Açılış programına spor müdürümüz Rıfat Dal ve Orhan Turan’da katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=