Lütfen bekleyin..



Gençlik Bayram dinlemedi

26 Ağustos 2018, 16:13 - Okunma: 819

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in duyarlılığı ve talimatlarıyla tüm tesisler programlı bir şekilde bayramda da halka hizmet vermeyi sürdürdü. Olimpik yüzme havuzu başta olmak üzere, gençlik merkezi, spor salonları, futbol sahaları ve tüm tesisler hizmet vererek, gençlerden ve spor yapan vatandaşlardan tam puan aldı.

“BAYRAMDA HALK SPOR YAPTI”
9 günlük Kurban bayramı tatilinde 7’den 77’ye herkesin spor yapma imkânı bulduğunu belirten vatandaşlar, hizmetlerin aralıksız sürmesi temennisinde bulundular. Batmanlı vatandaşlar yaptıkları açıklamada; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerin bayramda kapalı olacağını düşündük. Ancak olimpik yüzme havuzu başta olmak üzere açık ve kapalı tesislerin 9 günlük bayram tatilinde de hizmet vermesi bizleri son derece sevindirdi. Bayram döneminde Batman’ın nüfuzu memleketlerine gelen vatandaşlarımızla doğal olarak artıyor. Yine Gençlik Merkezinde eğitim, kültür, spor, sanat, el işi ve daha birçok kursun açık olması verilen hizmetin kalitesini ortaya koyuyor. Başta İl Müdürü Sayın Halil Eren olmak üzere tüm Gençlik ve Spor Tesislerinde çalışan emekçi personellere ne kadar teşekkür etsek azdır. Batman Türkiye’de örnek bir ildir” diye konuştular. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=