Lütfen bekleyin..



Valilik Halk Bayramlaşması Yoğun İlgi Gördü

26 Ağustos 2018, 16:08 - Okunma: 906

Vali Ahmet Deniz, Kurban Bayramı'nın birinci gününde vatandaşlarla, emniyet personeli ve vatani görevini yapan askerlerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.Valiliğin ev sahipliğinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda düzenlenen programda Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı.

 Halkla Bayramlaşma Töreni’ne; Vali Ahmet Deniz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Milletvekili Ziver Özdemir, kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları,siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Kurban Bayramlarını kutladı.


VALİ DENİZ’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ
Öte yandan Vali Ahmet Deniz, Gercüş ilçesine bağlı Yemişli köyündeki Karakaş Üs Bölgesini ziyaret ederek, üs bölgesinde görev yapan askerlerle bayramlaştı.Gercüş ilçesine bağlı Yemişli Köyünü  ziyaret eden Vali Deniz, köy halkıyla  bayramlaşarak,  vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.Daha sonra Yemişli Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Deniz, vatani görevini yapan askerlerle bayramlaşarak, kendileriyle bir süre sohbet etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=