Lütfen bekleyin..



Batman'da Bir Kadın Cinayeti Daha

21 Ağustos 2018, 02:06 - Okunma: 1708

Batman'da geçtiğimiz haftalarda eşi tarafından öldürülen kadın gündemden düşmeden bu kez Cumhuriyet Mahallesinde kadın cinayeti yaşanadı. Eşi tarafından huınharca bıçaklanan Cahide İ. isimli kadın hastanede yapılan tum müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Aşırı kan kaybı ve kalbine isabet eden bıçak yarası nedeniyle Batman Bölge hastansinde ameliyata alınan Genç kadın daha sonra yoğun bakıma alındı.

Doktorlar tarafından tüm müdahalelere rağmen Cahide İ.isimli kadın hayatını kaybetti. Kurban bayramı öncesinde arife günü yaşanan cinayetle ilgili Polis ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. 
Olay akşam saatlerinde ilimiz Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Caddesinde meydana geldi. 3 aydan bu yana eşi ile ayrı yaşadığı iddia edilen  Cahide İ.nin eşinden boşanmak istediği öğrenildi. Feci olayda Cadde ortasında eşi ile karşılaşan Cahide İ. 12 yaslarındaki kızı ile markete sığınmak istedi.  Markete koşarken eşi Abdurrahman İ.tarafından yakalanan Cahide İ. kızının gözleri önünde defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=