Lütfen bekleyin..



Vali Deniz'den Kırmızı Düdük Kampanyasına Destek

19 Ağustos 2018, 17:09 - Okunma: 1036

Vali Ahmet Deniz, İçişleri Bakanlığınca başlatılan 'Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' kampanyasına destek vermek için Batman-Bismil karayolu üzerindeki yol kontrol uygulamasına katılarak, tatile çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.

İnceleme sırasında Vali Deniz'e, İl Emniyet Müdür Vekili Okan Köstek ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.
Trafik uygulamasında çocuklara kırmızı düdük hediye eden Vali Deniz, "Seyahat boyunca  siz çocuklar trafik polisi olacaksınız,  anneniz ve babanız; emniyet kemeri takmazsa, kırmızı ışıktan geçerse, sigara içer ise trafik kuralı ihlali yaparsa hemen düdük çalarak uyarın" dedi. 
 
Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, her bayram  trafik kazalarında binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini belirterek,  Bayramlar bayram tadında kalsın istiyoruz. Bu bayramda farkındanlık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan Kırmızı Düdük Kampanyasıyla çocuklarımızı fahri trafik müfettişi yaptık. Trafiğe çıkan tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım, sizler bizim için değerlisiniz" diye konuştu.
 
Emniyet mensuplarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Deniz, daha sonra uygulama noktasından ayrıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=