Lütfen bekleyin..



Başkan Vekili Aksoy Kurban Bayramını Kutladı

19 Ağustos 2018, 17:06 - Okunma: 894

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında "Bayramlar; birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu günlerimizdendir.

Milli ve manevi değerlerimizin zirveye ulaştığı, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın öne çıktığı, dostluğu, sevgiyi ve geleceği, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, barış, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ayrıca siz aziz hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu, ekmeğimizi birlikte bölüşmenin huzurunu, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmanın manevi hazzını yaşadığımızı da ifade etmek istiyorum.Tüm İslam alemi ve Müslüman kardeşlerime, Kurban Bayramının mutluluk, bereket ve barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öper, tekrar mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ederim.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=