Lütfen bekleyin..



Batman’ın Çehresi Değişiyor

16 Ağustos 2018, 18:15 - Okunma: 5839

Batman Belediyesi son dönemde yaptığı hizmetlerle göz dolduruyor. Belediye Başkan Vekili Ertuğ şevket Aksoy’un gayretleriyle Belediyenin vizyon projeleri birer birer hayata geçiriliyor, Batman'da yaşam kalitesi artıyor.

Batman Son dönemde tamamlanan vizyon projeler, kent meydanı, parklar, fıskiyeli havuzlar, Buz pateni tesisleri, Taziye evlerine yemek servisi, Anaokullarına sabah kahvaltısı, Kültür ve sanat etkinlikleri, mezarlık hizmetleri, taziye evleri ve spordaki başarılarla adından sözettiriyor. Yoğun şekilde asfaltlama çalışmasını yürüten Batman Belediyesi uzun dönemdir ihmal edilen mahallelerde de yama ve onarım çalışması da yürütüyor. Göreve atandığından beridir yaptığı başarılı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran Başkan Vekili Aksoy’a vatandaşlar minnettar. 


FİSKİYELİ HAVUZ İLGİ ODAĞI
Turgut Özal Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlanan çalışmalar kapsamında yollar ışıklandırıldı, elektrik direklerinin yer altına alınması sağlanarak kent estetiği artırıldı.
Batman’da Caddeler daha da genişletilirken orta refüjlere de modern bir görünüm kazandırıldı. Kavşaklar kent trafiğine uygun hale getirildi. Çömçe kavşağında yapılan fiskiyeli havuz ise vatandaştan tam not aldı. Işıklı ve kente ilk kez kazandırılan fıskiyeli havuzu izlemek üzere çok sayıda vatandaş geceleri batman’ın sokaklarına akıyor. Vatandaşlar Belediyenin kente kazandırdığı parklarda geceleri serinleme fırsatı buluyor. 
CADDELER VE PARKLAR IŞIL, IŞIL
3'üncü Etap Vizyon Bulvar Projesi çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuşan Basın Kavşağı'nın ortasında yer alan park içerisinde, engelli parkuru, oturma bankları, çeşitli ağaç ve süs bitkileri yer alırken, ışıklı su havuzları ile de çehresine ve kente görsel güzellik kattı. 
TURGUT ÖZAL BULVARI TEMİZLENDİ
Kentin genel temizliği konusunda günlük rutin hizmetlerini aksatmadan yerine getiren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkama çalışması kapsamında Turgut Özal Bulvarını baştan başa yıkayarak temizledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Veysi şimşek
2234 gün önce
Fiskiyeli havuzun etrafına baştan başa banklar konulsa iyi olur güzel bir kafa dinleme yeri
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=