Lütfen bekleyin..



İHH KURBAN BAYRAMINA HAZIR

16 Ağustos 2018, 05:09 - Okunma: 1018

Batman İHH İnsani Yardım Derneği olarak, İHH İnsani Yardım Vakfı’yla birlikte olarak 26 yılın verdiği tecrübe ile 2018 Kurban çalışmalarını başlatmanın gururunu hayırsever kardeşlerimizle paylaşıyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı 2018 Kurban Bayramı için kurban bedeli olarak kurban kesimi yapılacak

103 ülke için Kurban Bedelini 750 TL olarak belirlemiş, artan döviz kurlarına karşın belirlenen fiyatta herhangi değişiklik yapılmayacaktır.
İHH, 26 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; hayırseverlerin kurbanlarını 2018 Kurban organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Paylaştığın senindir, paylaş sevindir” sloganıyla dünyanın 103 ülke ve bölgesine yola çalışma yürütecektir.
Çeyrek asrı aşan bir süredir Kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli ise 750 TL. Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
İHH, bağışçılarının vekâlet yoluyla bağışladıkları kurbanları yurtiçi ve dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlara ulaştırmasıyla birlikte, Müslümanlar arasındaki kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmeyi hedefliyor.
Kurban bedelinin 750 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında geçen yıl toplamda 53 bin 500 bin hisse dağıtan İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyor.
 
Kurbanlıklar nasıl kesiliyor?
-Kurbanlıklar İHH görevlilerince kesim yapılacak olan ülke ve bölgelerde kurban olma özelliklerine uygun olarak satın alınır.
-Kurbanlıklar İslami usullere uygun olarak kesilir.
-Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine elden dağıtılır.
-Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekâlet sahiplerine iletilir.
 
Batman İHH İnsani Yardım Derneği aracılığıyla Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler ister hesap numarasına, ister irtibat numarası kanalıyla, isterlerse de Batmanpark’taki standımıza bizzat gelerek makbuz karşılığı elden bağışta bulunabilecektir.
 
​ “PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, PAYLAŞ SEVİNDİR”
 
 
M. Latif KAYA
Batman İHH
İnsani Yardım Derneği Başkanı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=