Lütfen bekleyin..



Çocukları El Yapımı patlayıcı Yaraladı

16 Ağustos 2018, 04:49 - Okunma: 726

atman'da dün meydana gelen ve 4 çocuğun yaralandığı patlamanın el yapımı patlayıcıdan kaynaklandığı belirlendi.Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ile bomba imha uzmanları tarafından yapılan incelemeler sonucu patlamanın el yapımı patlayıcıdan kaynaklandığının tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında yaralanan çocukların babalarının da olduğu öğrenildi.

Valilik Patlamaya İlişkin Açıklama

Valilik, 4 çocuğun yaralandığı patlamaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yaralı çocukların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen açıklamada, patlamanın sebebinin ise henüz bilinmediği bildirildi. Açıklamada, "14.08.2018 salı günü saat 16.00 sularında ilimiz merkez Yeşiltepe Mahallesinde bir evin bahçesinde, nedeni belli olmayan patlama sonucu; yaşları 4, 6, 9 ve 12 olmak üzere 4 çocuk patlama esnasında yaralanmıştır. Yararlanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Çocuklardan 2’si ayakta tedavi edilirken, 2’sinin ise hastanede tedavileri devam etmektir. Patlamada yararlanan çocukların hayati tehlikesi bulunmamaktadır." denildi. Olayla ilgili incelemenin devam ettiği ifade edilen açıklamada, teknik incelemenin tamamlanmasının ardından gerekli açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=