Lütfen bekleyin..



Play House Eğlence Merkezi Hizmette

12 Ağustos 2018, 14:53 - Okunma: 4059

Gültepe Mahallesi Beşikçi Caddesi Çocuk Esirgeme Kurumu karşısı , Dünyamar üstünde Bin metrekare alan üzerine kurulan Play House, ailelerin ve çocukların yeni eğlence merkezi oldu. Görkemli bir açılış için kolları sıvayan Play Hosue, müşterilerini şimdiden ağırlamaya başladı.

“AMAÇ ÇOCUKLARI DİJİTAL ORTAMDAN UZAKLAŞTIRMAK”
      Playhouse’de çocuklar eğlenceli dakikalar geçirirken, aileler de cafe bölümünde vakit geçirebiliyor. İşletme sahibi Muzaffer Turan, “Playhouse’de Top havuzu, Çarpışan araçlar, Oyun makineleri,  Kinetik kum ile Lego odası, Karaoke, 9D sinema, Kum havuzu, Mesleki oyun atölyeleri, Tırmanma duvarı ve daha birçok oyun bölümümüz bulunuyor. Oyunlarımız, çocuk gelişimini olumlu yönde etkileyecek şekilde tasarlandı. Amacımız çocuklarımızı dijital ortamdan uzaklaştırmak. Çocuklar burada hem spor yapıyor hem de becerilerini geliştiriyor. Öte yandan çocuklar eğlenirken aileler de kitap okuma bölümünden istediği kitabı alıp okuyabilir, soğuk sıcak içecekler ve tatlı çeşitleri ile yorgunluklarını atabilirler” dedi. 


ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Ayın belirli günlerinde  özel çocuklara ücretsiz hizmet vereceklerini söyleyen Muzaffer  Turan, “Engelli, kimsesiz ve Lösev üyesi Lösemili  çocuklarımıza belirli günlerde ücretsiz hizmet vereceğiz. Günleri sosyal medya üzerinden duyuracagız. Sosyal sorumluluk projelerine açığız” dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=