Lütfen bekleyin..



Fizyoderm Basınla Buluştu

09 Ağustos 2018, 16:33 - Okunma: 1782

Fizyoderm Sağlık ve Yaşam Merkezi basın mensuplarıyla yemekli basın toplantısı gerçekleştirerek hizmetlerini aktardı ve GTOS Terapi Cihazının tanıtımını yaptı. Golden Plaza Kat:1 No: 102 Batman merkezde bir aydan beri hizmet veren yaşam merkezi açılışının 12.08.2018 Pazar Saat 13.00’de yapılacağı kaydedildi.

Fizyoderm Sağlıklı Yaşam ve GTOS Terapi Merkezinin kurucusu Fizyoterapist  Mervan Göner, Çömçe Et Lokantasında yapılan toplantıda sağlık merkezi, hizmetleri ve GTOS Terapi Cihazı hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. 


PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR
Toplantıya Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Esnaf Odaları birliği ve Emekliler derneği yönetim kurulu üyesi Seyfettin Göner, Batman’ın sevilen simalarından TP Emeklisi Şehmus Asutay, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, Gazete sahibimiz Nimet Dal ve İlimizde görev yapan gazeteciler katıldı. 
Batmanlı genç fizyoterapist Göner, “  Sağlık ve Yaşam Merkezimiz Manuel Terapi, Graston Kas gevşeme Tekniği, Kinezyolojik Bantlama, Diyetisyen Danışmanlığı, Medikal Pilates, Refleksoloji, Ortopedik Egzersiz, Nörolojik Egzersiz ve Pediatrik Egzersiz hizmetleri sunuyor. Ayrıca son dönemlerde Türkiye genelinde yaygın olarak kullanılan ve bel , boyun, kalça vb. ağrılarından muzdarip olan onbinlerce kişiye ağrısız yaşam sunan GTOS Terapi Cihazını bir ilk olarak Batman’a getirdik. GTOS Terapi Cihazı tek seansta vüvut ağrılarının minimum yüzde 85,6 oranında azaltıyor.” Dedi. 
 Sağlıklı yaşam merkezinde sundukları hizmetlerle birlikte GTOS Terapi Protokolünü kombine uygulayarak başarı ve memnuniyet oranlarını yüzde 100 seviyelerine çıkardıklarını aktaran Fizyoterapist Göner şöyle konuştu: “ Bu hususta Batman ve çevre il ve ilçelerinde ilk ve tek olmanın gururunu yaşıyoruz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=