Lütfen bekleyin..



Karı, Koca Kavgasında 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

08 Ağustos 2018, 13:35 - Okunma: 1452

Pınarbaşı Mahallesinde aile kavgasında Koca Öldü, Eşi Ağır yaralıİlimiz Pınarbaşı Mahallesinde sabah saatlerinde tartıştığı eşini vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla kendini de vurdu. Adam Olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Bilal.O. (27) adlı şahıs ile eşi Kübra O.(25) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sokağa taşarken, Bilal O eşini Sevgi caddesi üzerinde silahla vurdu. Tartışmadan sonra Bilal O isimli şahıs sokak ortasında, eşi Kübra O'ya silahla ateş etti. Koca Eşini ağır yaraladıktan sonra, aynı silahla kendini de vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır olan Kübra ile Bilal’e olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Batman’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bilal O. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kübra O ise özel bir hastanede tedavi altında bulunuyor. durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Bilal O’nun cenazesi yapılan Otopsinin ardından yakınları tarafından defnedildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=