Lütfen bekleyin..



Ak Parti Yeni İl Yönetimi Açıklandı

07 Ağustos 2018, 17:50 - Okunma: 3355

Akparti İl başkanlığına Murat Güneştekin’in atanmasından sonra yeni yönetim kurulu listeside yayımlandı. Akparti Batman İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda Abdullah Akif Gür, A. Rahman Sevim, Ahmet Çelik, Alaattin Ayaz, Atiye Şen, Burhanettin Ceylan, Cemalettin Gözkeser, Ekrem Gümüş, Hasan Yemenici, Hüseyin Altun, Hüseyin Borak, Kutbettin Suçin, Lema Ceylan,

 Mahmut Demirbilek, Medeni Demirkale, M. Ali Demir, M. Sevcan Ekmen, Metin Direk, Mümine Karahan, Nevaf Kaplan, Orhan Güzel, Remzi İnsel, Sabahattin Tural, Sabriye Fatma Arpacı, Suat Konaç, Suzan Bilir, Temim Orhan, Veysi Duran ve Yusuf Ergün yer aldı. 
Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan il başkanı Murat Güneştekin; “ Yeni yönetimimizle birlikte uyum içersinde çalışarak Batmana ve Batmanlı kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek için mücadele edeceğiz. Parti içi küskünlükleri, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakacağız ve partimizin başarısı için hep birlikte güç birliği yapacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimden Ak Partinin zafer elde etmesi için gece gündüz demeden, ev ev, kapı kapı dolaşarak halımıza hedeflerimizi anlatacağız.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=