Lütfen bekleyin..



Başaran Köprülü Kavşakı Sordu

06 Ağustos 2018, 17:55 - Okunma: 1413

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran İlimiz Belde mahallesinde yapımına 2016 yılında başlanan ve 18 milyon 921 bin TL'ye mal olan Şevket Başak köprülü kavşak ve alt geçidinin uzun süren yapım süreci Batman sakinleri için ulaşım ve trafik bağlamında sorun teşkil ettiğini dile getirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit TURHAN’a soru önergesi soran Başaran Önergesinde “Batman’ın Belde mahallesinde yapımına 2016 yılında başlanan ve 18 milyon 921 bin TL'ye mal olan Şevket Başak köprülü kavşak ve alt geçidinin uzun süren yapım süreci Batman sakinleri için ulaşım ve trafik bağlamında sorun teşkil etmektedir.  Kavşağın mevcut konumu nedeniyle Esenkent-3 ile Derya Park sitelerinin yol ile bağlantısı kesilmiştir. 2017 yılının Mayıs ayında basına konuşan Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri Şevket Başak Köprülü Kavşak projesinin eylül ayı ortasında bitirileceğini söylese de proje henüz tamamlanmamıştır.“dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=