Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu : ‘’Bu Plan Türkiye’yi Daha Çok Ateşleyecektir’’

05 Ağustos 2018, 16:24 - Okunma: 707

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı M.Selman Nasıroğlu, Başkan Erdoğan tarafından açıklanan ‘100 Günlük Eylem Planı’na ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Planın genel itibarı ile tüm topluma dokunan yanlarının yansıra, mevcudun daha ileriye taşınması üzere hedeflediğini gözlemlediklerini belirten ASKON Başkanı Nasıroğlu

,plan tüm paydaşlara dokunan bir eylem planı olmuş, kamuda tasarrufu öngörürken, ekonomik olarak önceliklerimiz hedeflenmiş. Bu tarz kararlı ve önemli adımlar atıldığı sürece Türkiye’nin sırtı asla yere gelmez. Bu plan Türkiye’yi daha çok ateşleyecektir.’ değerlendirmesinde bulundu.. 

TÜRKİYE’Yİ DAHA ÇOK ATEŞLEYECEK
ASKON Başkanı Nasıroğlu konuya ilişkin şunları söyledi;"Yeni Hükümet sistemi ile birlikte çağın hızına ayak uydurabilecek, sorunları ve çözümleri tek elde toparlayarak çözüme odaklanan bir yapı beklentimiz var. Bu bağlamda iş dünyası olarak hızlı karar verebilen ve aynı hızda uygulamaları gerçekleştirebilen bir sistem bizlerin en büyük beklentisi. Zira çağımız hız çağı. Her alanda ihtiyaçlarımız çok hızlı değişiyor ve gelişiyor. Bu bağlamdan baktığımızda Başkan Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı’nı irdelediğimizde; temel ihtiyaçlarımıza değinen, sorunlarımıza parmak basan, mevcudun daha da ileriye taşınmasını hedefleyen bir eylem planını görebilmekteyiz. Bunların yanısıra sosyal Devleti önceleyen, ekonomik beklentilerimizi içeren, savunma sanayimizi daha da güçlendirerek, Türkiye’nin inşasına önem veren bir eylem planı olmuş diyebiliriz. Bu tarz kararlı ve önemli adımlar atıldığı sürece biz inanıyoruz ki, Türkiye’nin sırtı asla yere gelmeyecektir. Bu eylem planı Türkiye’yi daha çok ateşleyecektir. 400 proje açıklandı ama bunun bini bulduğu belirtiliyor. Yüz gün içinde bütün bunları hayata geçirebilmek kararlılık ve azmi gerektirir. Her alanda hızlı ve süratli olmalıyız. İnşallah bu planda yeralan unsurları biran önce gerçekleştirerek arzu ettiğimiz hedeflerimize biran önce varırız. Vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=