Lütfen bekleyin..



Dinç Opet Ödüle doymuyor

05 Ağustos 2018, 16:10 - Okunma: 2564

Merhum iş adamı Ahmet Dinç’in büyük ağabeyi olan İş adamı İbrahim Dinç tarafından kurulan tesisler adeta göz kamaştırıyor.Batman’ın sevilen ailelerinden İş adamı İbrahim Dinç’in Gaziantep Otobanında işlettiği Opet Akaryakıt tesisleri Mevlüt Usta ve Tahsın Usta dinlenme tesisleri yoğun ilgi görüyor.

HİZMET VE KALİTE BİR ARADA
Gaziantep Otobanı Nurdağı mevkiinde bulunan Opet Dinç araç sahiplerinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, bu yılda en başarılı ödülü aldı. Opet Genel Müdürünün elinden Başarı plaketini alan İş adamı İbrahim Dinç Opet Dinç akaryakıtta kalite, hizmet ve güleryüzü esas aldıklarını belirterek tecrübeli elemanlarla 24 saat hizmet verdiklerini söyledi. Batman’lı İş adamı İbrahim Dinç Gaziantep İş dünyasında da başarılı iş adamları arasında gösteriliyor. Batmanlılar derneği Yönetim kurulu üyeliğinide yapan Dinç’in ziyaretine giden hemşehrileriyle yakından ilgileniyor. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın ziyaret ettiği İş adamı Dinç tesisleri gezdirirken, ekibimizi de ağırladı. Gazete sahibimiz DAL misafirperverliği ve ağırlaması nedeniyle iş adamı İbrahim Dinç’e teşekkür etti. 
Batman’da 2 bini aşkın insana istihdam sağlayan Dinç ailesi Antep Otobanı üzerinde bulunan tesislerde ise 250 personel istihdam edilmiş durumda. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=