Lütfen bekleyin..



Cevher Can’dan Antalya’da Yeni Yatırım

05 Ağustos 2018, 16:05 - Okunma: 1178

Batman’lı hemşehrimiz Antalya’da yaşayan Sanatçı Cevher Can Antalya Lara’da lüks spor merkezi açıyor. Antalya’nın en lüks semti Lara’da açılacak Fit Stop Spor merkezi açılışa hazırlanıyor. Oldukça büyük olan Tesiste Bayanlara Özel Hamam, Sauna, Buhar odası, Jakuzi, Yüzme havuzu , Vücut geliştirme, pilates, Kuaför, Masaj, Terapi odaları bulunuyor.

Yeni kaset çalışmasıda yürüten sanatçı Cevher Can Gazete sahibimiz Nimet Dal, Spor Müdürü Rıfat Dal ve Pusula gazetesi Yazı İşleri Müdürü Aytekin Dal’a yeni tesisi gezdirdi. Spor merkezi açılışa hazırlanırken, çalışmalar harıl harıl sürüyor. Tesisi kısa sürede hizmete açacaklarını belirten Cevher Can, 2 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulan Tesisten hergün yüzlerce kişinin faydalanacağını belirtti. Batmanlı hemşehrilerine ve tüm dostlarına gazetemiz aracılığıyla selam gönderen Sanatçı Cevher Can Müzik sektörü ve gece kulübü sektöründen sonra spor tesisi işine girdiğini ve bu çalışmayı da yüzünün akıyla tamamlama hedefinde olduğunu belirtti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ve beraberindeki gazeteciler yapılan tesisi beğenirken, hemşehrimiz Cevher Can’ı tebrik ettiler.    

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=