Lütfen bekleyin..



Başkan Vekili Aksoy Korik Mahallesinde incelemelerde bulundu

01 Ağustos 2018, 19:02 - Okunma: 830

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Korik Mahallesi’nde yapılması planlanan alt ve üst yapı hizmetleri için yerinde incelemelerde bulundu.Başkan Vekili Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, belediye teknik birim müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunarak çalışmaları denetledi, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu.

YENİ PARK YAPILACAK 
Korik Caddesi’nde yol yapım, onarım çalışması ile ilgili talepleri yerinde inceleyen Başkan Vekili Aksoy, birim müdürlerine alt ve üst yapı çalışmaları için talimat verdi. Ardından Korik Mahallesi 109. Caddede mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları tek tek dinleyen Başkan Vekili Aksoy, Kayabağı Köyü yakınlarında bulunan Afet Evler Konutlarına giderek çalışma yapılması gereken yerleri tek tek not aldırdı. Korik Mahallesi sakinlerinin park yapım talebini geri çevirmeyen Başkan Vekili Aksoy, Aydınkonak İlkokulu civarında park yapılması için çalışmalara bir an önce başlanılacağının müjdesini verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=